Tidsprogram Lekstorps IF Höstpool

Lekstorps IFs bordtennissektion och sponsorer hälsar spelare, ledare, överdomare och publik varmt välkomna!

Lekstorps Höstpool är en C-tävling med 332 starter från 33 klubbar. Tävlingen spelas på 16 bord. Alla matcher spelas i bäst av 5 set. Poolspel i alla klasser. Två bästa till slutspel som spelas i cupform. Även B-slutspel för 3:an och 4:an i klasserna Max 400 poäng (lördag och söndag) samt i Flickor Max 450 poäng. Herrar Öppen och Damer Öppen och Max 2400 poäng har utgått.

Spellokal: Hjällsnäshallen, Mjörnbotorget, Gråbo
Telefon sekretariat: 0707-81 10 40
Tävlingsledare: Tomas Nordqvist
Överdomare: Rolf Andersson
Coaching och timeout: Tillåten
Upplysningar: Tomas Nordqvist, tel. 0707-81 10 40 eller tavling.bt@lekstorpsif.se
Lottning: Sker efter närvarokontrollen med TT Coordinator.
Seedning: Görs på aktuell dataranking. Ingen seedning i poängklasser upp till Max 500 poäng.
Tävlingsboll: Stiga Perform vit ***.
Kafeteria: Med enklare lunch finns i hallen.
Tävlingsresultat: Löpande på resultat.ondata.se. Komplett resultatredovisning kommer endast att finnas på resultat.ondata.se efter tävlingens slut.
Länk till: Anmälningslista, Indelad per klass
Länk till:Anmälningslista, Indelad per klubb