Välkommen till Lekstorps IF bordtennissektion

Vi är en klubb som verkar i Gråbo i Lerums kommun som ligger ca 2.5 mil utanför Göteborg. Vi kan stoltsera med vårt damlag som ligger i Pingisligan, som är den högsta nationella serien i Sverige. I laget spelar bland annat tre juniorlandslagsspelare. Herrarnas A-lag ligger i division 1 västra. Herrarna gjorde sin bästa säsong någonsin säsongen 2019-2020, där man slutade på en finfin fjärdeplats.
Vår ungdomssektion växer så det knakar. Vi har en av dom största ungdomssektionerna i regionen. Våra barn och ungdomar i klubben tränar, tävlar och har roligt tillsammans. Vilket rimmar bra med Lekstorps IFs värdeord som är glädje, gemenskap, trygghet, jämställdhet. Vi har allt från elit- till breddverksamhet, är en klubb öppen för alla.
Är du intresserad av att börja i Lekstorps IF. Då är du välkommen att kontakta oss på bordtennislekstorpsif.se

Pingis på högsta nivå, nu till helgen. Streama!

Matcherna spelas i Hjällsnäshallen utan publik på grund av corona. När du streamar går halva avgiften till vår klubb. Vårt damlag som ligger i Sveriges högsta liga och spelar två viktiga hemmamatcher:

Lördag 27/2 15.00 Lekstorps IF – Eslövs PK

Söndag 28/2 11.00 Lekstorps IF – Lyckeby BTK

Pingis på högsta nivå, nu till helgen. Streama!

Lördag 27/2 15.00 Lekstorps IF – Eslövs PK

Söndag 28/2 11.00 Lekstorps IF – Lyckeby BTK

Coronaregler från 14/12-20

Folkhälsomyndigheten har utfärdat nya nationella allmänna råd med anledning av covid-19.TÄVLING: Till dess att något annat sägs vidhåller SBTF de beslut som föreligger om en paus i tävlings- och serieverksamheten fram till den 31 januari 2021.

TRÄNING: Från och med den 14 december ges även personer födda 2004 eller tidigare möjlighet att träna.

Följande direktiv gäller:
“För att personer födda 2004 eller tidigare ska kunna träna idrott på ett sådant sätt bör de:

• Hålla avstånd till varandra.
  • Inte dela utrustning med varandra.
  • När det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus.
  • Undvika gemensamma omklädningsrum.
  • Resa till och från aktiviteten individuellt.
  • Utföra aktiviteten i mindre grupper.”

För 05 och yngre är reglerna som tidigare dvs:

• Viktigast av allt är att man stannar hemma om man känner minsta sjukdomssymtom och börjar träna igen först när man varit helt frisk i två dagar.
  • Om någon i familjen eller hushållet har corona eller coronasymtom skall man stanna hemma från träningen.
  • Tvätta och sprita händerna innan och efter varje träning.
  • Grupperna ska träna enskilt. Grupperna ska gå in från separata omklädningsrum för att spelarna inte ska beblanda sig med varandra.
  • Gå direkt in i hallen, undvik att byta om i omklädningsrummen. Byt om hemma och duscha hemma.
  • Håll avstånd till varandra. Närkontakt är förbjudet. Man får inte springa runt och jaga varandra.
  • Torka inte av svett på pingisborden utan använd medhavd handduk.
  • Dela inte vattenflaska eller mat med någon. Låna inte någon annans racket.
  • Föräldrar, syskon och andra anhöriga skall ej vistas inne i hallen.
  • När flera grupper tränar samtidigt i Hjällsnäshallen så tar vi ner mellanväggen.

De allmänna råden ska gälla till den 30 juni 2021. SBTF kommer dock att beakta att råd och restriktioner kan komma att ändras innan den 30 juni Riksidrottsförbundet kommer fortsatt att genomföra ett påverkansarbete för att förtydliga begränsningar och möjligheter för idrottsrörelsen. Vi får hänga i och hoppas att om vaccinet får bra effekt så kommer restriktionerna att kunna släppas på tidigare.

Mvh LIF Styrelse Janne Byström

NYHETER             NYHETER             NYHETER             NYHETER             NYHETER             NYHETER             NYHETER

NYHETER             NYHETER             NYHETER             NYHETER

NYHETER