Pingis på högsta nivå, nu till helgen. Välkommen!

Välkommen till Hjällsnäshallen för att uppleva högklassig och spännande bordtennis. Vårt damlag som ligger i Sveriges högsta liga och spelar två viktiga hemmamatcher:

Lördag 17/10 15.00 Lekstorps IF – Köpings BTK Dam

Söndag 18/10 11.00 Lekstorps IF – Eskilstuna BTK

Pingis på högsta nivå, nu till helgen. Välkommen!

Lördag 17/10 15.00 Lekstorps IF – Köpings BTK Dam

Söndag 18/10 11.00 Lekstorps IF – Eskilstuna BTK

Välkommen till Lekstorps IF bordtennissektion

Vi är en klubb som verkar i Gråbo i Lerums kommun som ligger ca 2.5 mil utanför Göteborg. Vi kan stoltsera med vårt damlag som ligger i Pingisligan, som är den högsta nationella serien i Sverige. I laget spelar bland annat tre juniorlandslagsspelare. Herrarnas A-lag ligger i division 1 västra. Herrarna gjorde sin bästa säsong någonsin säsongen 2019-2020, där man slutade på en finfin fjärdeplats.
Vår ungdomssektion växer så det knakar. Vi har en av dom största ungdomssektionerna i regionen. Våra barn och ungdomar i klubben tränar, tävlar och har roligt tillsammans. Vilket rimmar bra med Lekstorps IFs värdeord som är glädje, gemenskap, trygghet, jämställdhet. Vi har allt från elit- till breddverksamhet, är en klubb öppen för alla.
Är du intresserad av att börja i Lekstorps IF. Då är du välkommen att kontakta oss på bordtennislekstorpsif.se

Coronaregler från 14/12-20

Folkhälsomyndigheten har utfärdat nya nationella allmänna råd med anledning av covid-19.TÄVLING: Till dess att något annat sägs vidhåller SBTF de beslut som föreligger om en paus i tävlings- och serieverksamheten fram till den 31 januari 2021.

TRÄNING: Från och med den 14 december ges även personer födda 2004 eller tidigare möjlighet att träna.

Följande direktiv gäller:
“För att personer födda 2004 eller tidigare ska kunna träna idrott på ett sådant sätt bör de:

• Hålla avstånd till varandra.
  • Inte dela utrustning med varandra.
  • När det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus.
  • Undvika gemensamma omklädningsrum.
  • Resa till och från aktiviteten individuellt.
  • Utföra aktiviteten i mindre grupper.”

För 05 och yngre är reglerna som tidigare dvs:

• Viktigast av allt är att man stannar hemma om man känner minsta sjukdomssymtom och börjar träna igen först när man varit helt frisk i två dagar.
  • Om någon i familjen eller hushållet har corona eller coronasymtom skall man stanna hemma från träningen.
  • Tvätta och sprita händerna innan och efter varje träning.
  • Grupperna ska träna enskilt. Grupperna ska gå in från separata omklädningsrum för att spelarna inte ska beblanda sig med varandra.
  • Gå direkt in i hallen, undvik att byta om i omklädningsrummen. Byt om hemma och duscha hemma.
  • Håll avstånd till varandra. Närkontakt är förbjudet. Man får inte springa runt och jaga varandra.
  • Torka inte av svett på pingisborden utan använd medhavd handduk.
  • Dela inte vattenflaska eller mat med någon. Låna inte någon annans racket.
  • Föräldrar, syskon och andra anhöriga skall ej vistas inne i hallen.
  • När flera grupper tränar samtidigt i Hjällsnäshallen så tar vi ner mellanväggen.

De allmänna råden ska gälla till den 30 juni 2021. SBTF kommer dock att beakta att råd och restriktioner kan komma att ändras innan den 30 juni Riksidrottsförbundet kommer fortsatt att genomföra ett påverkansarbete för att förtydliga begränsningar och möjligheter för idrottsrörelsen. Vi får hänga i och hoppas att om vaccinet får bra effekt så kommer restriktionerna att kunna släppas på tidigare.

Mvh LIF Styrelse Janne Byström

Nya coronarestriktioner, all träning ställs in

Igår kom nya tuffare restriktioner från regeringen. Alla statligt ägda idrottsanläggningar ska stängas på direkten och ska hållas stängda till 24 januari.  Fick tidigare idag reda på att Lerums kommun stänger ner alla idrottshallar i kommunen från och med imorgon söndag 20 december. Vi ställer därför in all våran träningsverksamhet från imorgon 20 dec till 24 januari om ni inte hör någonting annat.