Pingis på högsta nivå, nu till helgen. Välkommen!

Välkommen till Hjällsnäshallen för att uppleva högklassig och spännande bordtennis. Vårt damlag som ligger i Sveriges högsta liga och spelar två viktiga hemmamatcher:

Lördag 17/10 15.00 Lekstorps IF – Köpings BTK Dam

Söndag 18/10 11.00 Lekstorps IF – Eskilstuna BTK

Pingis på högsta nivå, nu till helgen. Välkommen!

Lördag 17/10 15.00 Lekstorps IF – Köpings BTK Dam

Söndag 18/10 11.00 Lekstorps IF – Eskilstuna BTK

Välkommen till Lekstorps IF bordtennissektion

Vi är en klubb som verkar i Gråbo i Lerums kommun som ligger ca 2.5 mil utanför Göteborg. Vi kan stoltsera med vårt damlag som ligger i Pingisligan, som är den högsta nationella serien i Sverige. I laget spelar bland annat tre juniorlandslagsspelare. Herrarnas A-lag ligger i division 1 västra. Herrarna gjorde sin bästa säsong någonsin säsongen 2019-2020, där man slutade på en finfin fjärdeplats.
Vår ungdomssektion växer så det knakar. Vi har en av dom största ungdomssektionerna i regionen. Våra barn och ungdomar i klubben tränar, tävlar och har roligt tillsammans. Vilket rimmar bra med Lekstorps IFs värdeord som är glädje, gemenskap, trygghet, jämställdhet. Vi har allt från elit- till breddverksamhet, är en klubb öppen för alla.
Är du intresserad av att börja i Lekstorps IF. Då är du välkommen att kontakta oss på bordtennislekstorpsif.se