Välkommen till Lekstorps IF bordtennissektion

Vi är en klubb som verkar i Gråbo i Lerums kommun som ligger ca 2.5 mil utanför Göteborg. Vi kan stoltsera med vårt damlag som ligger i Pingisligan, som är den högsta nationella serien i Sverige.
Vår ungdomssektion växer så det knakar. Vi har en av dom största ungdomssektionerna i regionen. Våra barn och ungdomar i klubben tränar, tävlar och har roligt tillsammans. Vilket rimmar bra med Lekstorps IFs värdeord som är glädje, gemenskap, trygghet, jämställdhet. Vi har allt från elit- till breddverksamhet, är en klubb öppen för alla.
Är du intresserad av att börja i Lekstorps IF. Då är du välkommen att kontakta oss på bordtennislekstorpsif.s

Årets pingisfest! LIFs Höstpool 1-2/10 med klasser för alla

Finns tävlingsklasser som passar för alla, både för nybörjare, elit och för spelarna där emellan. Tävlingen spelas i Gråbos nya hall Hjällsnäshallen med fina läktare. Anmälan ska vara inne senast 16 september

Allt om Top-12 som spelas 22-23/10-2022

Beställ klubbkläder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.