Grupp Fortsättning tjejer

Hedda Emneborg ,Olivia Lindgren ,Signe Vestberg ,Alicia Frank ,Enya Welinder ,Maja Pålsson ,Elin Söder ,Amanda Welin ,Edith Ottemark ,Valdemar Davidsson ,Jana Mohammed

Grupp Fortsättning pojkar

Bo Eliasson,Cornelis Öste ,Ebbot Svedberg ,Elvin Johansson ,Julius Albertsson ,Kevin Dahlin ,Liam Tornvall ,Odin Feltzing ,Olle Holmesson ,Sven Johansson ,Vidar Obrien Kjelsson

Grupp silver

Lucas Åkerlind ,Vincent Bugaj ,Ebbe Heimdal ,Albert Leckström ,Alvin Almqvist ,William Jarenhielm ,Viktor Samor ,Ruben Malm ,William Simonsson

Grupp lila

Välkommen till Pingisskolan

Vi har ambitionen att anordna pingisskola under vårterminen och under höstterminen. Nu har vi öppnat för anmälning till höstens pingisskolor, det ett högt söktryck så anmäl er så fort som möjligt. Välkommen!

Vi försöker anordna minst en pingisskola under  höstterminen och  under vårterminen. Ni kan redan nu lämna en intresseanmälan för att vara med i vårens pingisskola. Mejla intresseanmälan till bordtennis@lekstorpsif.se.

Pingisskola för pojkar och flickor födda 2013-2015 höstterminen 2022 start 5 oktober.
De senaste åren har vi växt väldigt mycket på ungdomssidan vilket vi tycker är superkul. Lekstorps IF är just nu en av Västsveriges största klubbar. Välkomna att anmäla er till hösterminens pingisskolor 2022.
Tränare:
Huvudtränare. Emil Pettersson. Emil har varit vår ungdomstränare i 5 år och spelar själv pingis på hög nivå.
Tid:
Onsdagar 18:00-19:00. Första träningen är måndag 5 oktober och sista pingisskolaträningen är den 22 december.
Plats:
Röselidshallen i Gråbo.
Pris:
900 kr, då ingår ett pingisracket, racketfodral, en t-shirt med Lekstorpsloggan på och ett medlemsskap i föreningen.
Kontakt:
Emil Pettersson  bordtennis@lekstorpsif.se  076-590 74 05.
Anmälan:
Senast 15 september. Fyll i google-formuläret nedan. Begränsat antal platser. Anmäl er så fort ni kan, platserna brukar gå åt snabbt. Först till kvarn gäller. Klicka på denna länk för anmälan
Pingisskola för FLICKOR födda 2013-2014 höstterminen 2022 start 6 oktober.
Tränare:
Huvudtränare: Elaine Frank och Emil Pettersson rutinerade ungdomstränare och spelare.
Tid:
Torsdagar 17.15-18.30. Första träningen är 6 oktober och sista pingisskolaträningen är den 22 december.
Plats:
Röselidshallen i Gråbo.