Välkommen till Pingisskolan

Vi har ambitionen att anordna pingisskola under vårterminen och under höstterminen. Nu har vi öppnat för anmälning till vårens pingisskolor, det ett högt söktryck så anmäl er så fort som möjligt. Välkommen!

Vi försöker anordna en pingisskola under vårterminen och en under höstterminen. Ni kan redan nu lämna en intresseanmälan för att vara med i nästa pingisskola. Mejla intresseanmälan till bordtennislekstorpsif.se.

Pingisskola för pojkar och flickor födda 2012-2013 vårterminen 2022 start 14 februari.
De senaste åren har vi växt väldigt mycket på ungdomssidan vilket vi tycker är superkul. Lekstorps IF är just nu en av Västsveriges största klubbar. Välkomna att anmäla er till vårterminernas pingisskolor 2022.
Tränare:
Huvudtränare. Emil Pettersson. Emil har varit vår ungdomstränare i 5 år och spelar själv pingis på hög nivå. Hjälptränare William Byström. Duktig ungdomsspelare i klubben som har varit tränare i Lekstorp i drygt ett år.
Tid:
Måndagar 17:30-18:30. Första träningen är måndag 14 februari och sista pingisskolaträningen är den 11 april. Sammanlagt 9 träningar.
Plats:
Röselidshallen i Gråbo.
Pris:
800 kr, då ingår ett pingisracket, racketfodral, en t-shirt med Lekstorpsloggan på och ett medlemsskap i föreningen.
Kontakt:
Emil Pettersson  bordtennis@lekstorpsif.se  076-590 74 05.
Anmälan:
Senast 6 februari. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Klicka på denna länk för anmälan
Pingisskola för pojkar och flickor födda 2013-2014 vårterminen 2022 start 20 april.
Tränare:
Tid:
Onsdagar 18:00-19:00. Första träningen är onsdag 20 april och sista pingisskolaträningen är den 8 juni. Sammanlagt 8 träningar.
Plats:
Röselidshallen i Gråbo.
Pris:
750 kr, då ingår ett pingisracket, racketfodral, en t-shirt med Lekstorpsloggan på och ett medlemsskap i föreningen.
Kontakt:
Emil Pettersson  bordtennis@lekstorpsif.se  076-590 74 05
Anmälan:
Senast 1 april. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.  Klicka på denna länk för anmälan