Nu är det dags för Region Väst Top-12.

Tävlingen spelas Lördag 23:e oktober – söndag 24:e oktober 2021 i Hjällsnäshallen Klicka på länken så kan du se alla inbjudna samt reserver. Vi uppdaterar allteftersom anmälningarna kommer in.

Kommande tävlingar att anmäla sig till

Här hittar du alla tävlingar som man kan anmäla sig till. Om det finns mer information på annat ställe så finns det en länk dit.
Om du saknar något så kontakta Emil på bordtennislekstorpsif.se

December 2021

18 december
Ciderspelen i Herrljunga. Sista anmälan 1 december. Lägsta klassen som finns är max 600 poäng. Väldigt populär och välarrangerad tävling, anmäl er så fort som möjligt till denna då den ofta blir fulltecknad.

Januari 2022

8 januari
Pingisiaden flickor i Köping. För flickor födda 2009 och yngre. Rolig turnering där alla är garanterade många matcher oavsett hur det går. Hyfsat svår tävling. Bör ha spelat pingis i minst ett år och kommit igång med matcher för att vara med. Sista anmälan 5 december.

8-9 januari
Pingisiaden pojkar i Stockholm. För pojkar födda 2009 och yngre. Rolig turnering där alla är garanterade många matcher oavsett hur det går. Rekommenderas för spelarna i grupp grön, grupp röd och grupp blå. Sista anmälan 5 december.