Kommande tävlingar att anmäla sig till.

Här hittar du alla tävlingar som man kan anmäla sig till. Om det finns mer information på annat ställe så finns det en länk dit. Om du saknar något så kontakta Emil på bordtennislekstorpsif.se

Maj 2022

29 Maj
Lekstorps IFs klubbmästerskap 2022
säsongens höjdpunkt.
Glöm inte av att anmäla er till klubbmästerskapet senast nu på fredag 20 maj till bordtennis@lekstorpsif.se.

Tidsschema för klubbmästerskapet:
10.00-13.00 klubbmästerskap för grupp orange, grupp lila, grupp tjejer yngre, pingisskola tjejer, fortsättningsgrupp pingisskola pojkar.
13.00-16.00 klubbmästerskap för grupp blå, grupp röd, grupp grön.
16.00 startar vi igång herrsingeln. När den är slut kör vi herrdubbel.
Pris till alla i nybörjargrupperna

4-6 juni
Klubbresornas klubbresa
i Partille. Säsongens sista tävling. En tävling med många olika klasser, finns klasser som passar för dom flesta barn/ungdomar i klubben och en rolig familjedubbelklass. Anmälan senast 6 maj

Juli 2022

7-9 Juli
Enigspelen
. Klubbresatävlingen på Öland. Man kan spela två singelklasser per dag + en dubbelklass. Klasserna ligger i ordning, klasserna som spelas på förmiddagen ligger överst och tävlingarna som spelas på eftermiddagen ligger längre ner. Vi spelar inte på söndagen 10 juli, då åker vi hem. Hör av er till Emil om ni har några frågor. Anmäl er senast 1 juni.