Bordtennissektion

Kommande tävlingar att anmäla sig till.

Här hittar du alla tävlingar som man kan anmäla sig till. Om det finns mer information på annat ställe så finns det en länk dit. Om du saknar något så kontakta Emil på bordtennislekstorpsif.se

Maj 2023

Lekstorps IFs klubbmästerskap

27 maj

Lekstorps IFs klubbmästerskap UNGDOM/SENIOR
i Hjällsnäshallen A-hall i Gråbo.

Pojkar/flickor 13, pojkar/flickor 15 och herrjuniorer 17. Start 10.00 Till anmälan
 
Seniorsingel, start 14.00 och seniordubbel, startar när seniorsingel är färdig: Till anmälan

28 maj

Lekstorps IFs klubbmästerskap BARN och FAMILJEDUBBEL
 i Hjällsnäshallen A-hall i Gråbo.

Pojkar/flickor 7, pojkar/flickor 8, pojkar/flickor 9, pojkar/flickor 10, pojkar/flickor 11. Start 10.00: Till anmälan
 
Familjedubbel, start 14.00: Till anmälan
 

Juni 2023

3-6 juni

Klubbresornas klubbresa i Partille. Rolig och välarrangerad tävling där det finns klasser som passar för alla i klubben som börjat tävla. Det är den sista tävlingen för säsongen, så passa på.  Det hade varit riktigt roligt om många lekstorpare anmäler sig, så vi kan färga pingishallen grön. Blir en rolig avslutning på tävlingssäsongen. Sista anmälan 1 maj. Men anmäl er gärna så snabbt som möjligt. Tävlingen spelas under fyra dagar, spelas lördag-tisdag. Måndagen är en klämdag och den 6 juni är en röd dag för er info. 

Juli 2023

6-9 Juli

Enigspelen på Öland. Sveriges populäraste sommartävling. Finns tävlingsklasser som passar för dom flesta. Obs. Det är en tävling som tillhör nästa säsong. Om ni anmäler er till denna tävlingen så löser Emil licens till er. Sista anmälan 3 juni.

Lekstorp Summercamp 15-17 juni och 18-21 juni.

Sommarens hetaste sommarläger. Två olika läger för ungdomsspelare med olika spelstyrka. För att alla spelare ska få så jämn sparring som möjligt. Sista anmälan 31 maj.