Kommande tävlingar att anmäla sig till.

Här hittar du alla tävlingar som man kan anmäla sig till. Om det finns mer information på annat ställe så finns det en länk dit. Om du saknar något så kontakta Emil på bordtennislekstorpsif.se

Lekstorps Vårpool 4-5 mars. Extra många nybörjarklasser på söndag

Klubbens egna hemmatävling. Som lockar spelare från hela Västsverige. Det finns klasser som passar för alla. Allt från nybörjaren på 7-8 år till elitspelaren. Tävlingen spelas i Gråbos nya hall Hjällsnäshallen med fina läktare. Anmälan ska vara inne senast 17 februari.

Februari 2023

4 februari

Rookietouren. är en bra tävling för spelare födda 2011-2015 som inte har spelat så länge. Man är garanterad ett gäng med matcher oavsett hur det går. Tävlingarna är så kallade “drop-in” tävlingar. Det betyder att man anmäler sig/betalar på plats i exercishuset. Man behöver alltså inte anmäla sig långt i förväg som till andra tävlingar.

4 februari

Propagandatouren är tävling för spelare födda 2006-2010. Tävlingarna är så kallade “drop-in” tävlingar. Det betyder att man anmäler sig/betalar på plats i exercishuset. Man behöver alltså inte anmäla sig långt i förväg som till andra tävlingar.

10-12 februari

Eslövsspelen. Sweden Tour tävling. Svårighetsgrad hög. Passar för den som vill försöka kvala sig in till ungdoms-SM. Eller för den som vill känna på att ställas mot bästa spelarna i Sverige. Sista anmälan 18 januari.

11 februari

Astors Trollungen 2023 i Trollhättan. Rolig tävling som har både poängklasser och åldersklasser. Passar för dom flesta spelarna i klubben. Sista anmälan 17 januari. Man får spela max 2 klasser. För att förtydliga så spelas det flickklasser i åldrarna 9,10,11,12,13,14 och 15 och pojkklasser i åldrarna 9,10,11,12,13,14 och 15 Men i zynatic heter klasserna pojkar/flickor.

24-26 februari

Sweden Tour Safir International i Örebro. Svårighetsgrad hög. För den som vill kvala in till ungdoms-SM eller Sweden tour slutspel. Anmäl er senast den 2 februari.

25-26 februari

Kungsbackaspelen 2022. Trevlig tävling som har klasser som passar för alla i klubben. Det finns både gott om åldersklasser och poängklasser. Anmäl er senast 5 februari.

Mars 2023

4-5 mars

Lekstorps Vårpool 2023. Klubbens egna hemmatävling. Som brukar locka spelare från hela Västsverige. Det finns klasser som passar för alla i klubben. Allt från nybörjaren på 7-8 år till elitspelaren. Hör av er till Emil om ni vill ha tips på vilka klasser som passar bäst för er/ert barn.

23-26 mars

Bordtennis-SM 2023 senior i Uppsala. Inbjudan ej publicerad än.

Maj 2023