Kommande läger att anmäla sig till

Här hittar du alla läger som man kan anmäla sig till. Om det finns mer information på annat ställe så finns det en länk dit.
Om du saknar något så kontakta Emil på bordtennislekstorpsif.se

Sommarläger

SummerCAMP 2022

Sommarläger 13-17 juni.
Nu är det dags att anmäla sig till årets höjdpunkt. Lägret är ett dagsläger, vilket betyder att man sover hemma. Alla spelare från grupp blå, röd och grön är välkomna att deltaga. Vi kommer även bjuda in duktiga spelare från närområdet för att utmana lite extra. Vi kommer ha After-Pingis efter andra passet alla dagar med roliga lägeraktiviteter. Sista passet på sista lägerdagen avslutas med en spännande lägerturnering. 

Tränare

Jennifer Jonsson Lekstorpsfostrad Gråbotjej med flertalet SM- guld på ungdomssidan och senior-sm guld i både singel och dubbel. Jennifer är även med i seniorlandslaget. Har tidigare varit proffs i Frankrike. Som ni hör har denna dam säkert mycket pingiskunskap att dela med sig av till er.
Elaine Frank Uppskattad barn/ungdsomtränare i Lekstorps IF och tidigare i Lindome. I sina yngre dagar spelade Elaine på hög nivå själv.
Emil Pettersson Spelar i Lekstorps A-lag i division 1. Varit huvudtränare för Lekstorps barn/ungdomar i drygt 5 år.
MR? Ej klart ännu.

After-Pingis:
Varje dag avslutas med rolig fritidsaktivitet efter träningen. Mer info om fritidsaktiviteterna kommer när lägret närmar sig...

Tider:
Pass 1 10.00–12.30 Lunch 12.30–14.00 Pass 2 14.00–16.00

Kostnad:
1100 kr Lunch ingår inte men vi går till närliggande restaurang och äter tillsammans för de som vill. Finns micro i hallan om man vill värma egen mat.

Plats:
I hjällsnäshallen A-hall i Gråbo.
 
Anmälan:
via denna länken senast söndag 5 juni: Länk till anmälan
 
 

Sommarläger 20-22 juni.
Nu är det dags att anmäla sig till årets höjdpunkt. Lägret är ett dagsläger, vilket betyder att man sover hemma. Alla spelare från grupp orange, lila, tjejer yngre, pingisskolan tjejer och pingisskolan pojka är välkomna att deltaga. Vi kommer även bjuda in duktiga spelare från närområdet för att utmana lite extra. Vi kommer ha After-Pingis efter andra passet alla dagar med roliga lägeraktiviteter. Sista passet på sista lägerdagen avslutas med en spännande lägerturnering. 

Tränare

Andreas Andersson, Magne Hermann, William Byström, Emil Pihl, Ville Årstrand och Emil Pettersson.

After-Pingis:
Varje dag avslutas med rolig fritidsaktivitet efter träningen. Mer info om fritidsaktiviteterna kommer när lägret närmar sig...

Tider:
Pass 1 10.00–11.45 Lunch 11.45–13.15 Pass 2 13.15–15.00

Kostnad:
650 kr Lunch ingår inte men vi går till närliggande restaurang och äter tillsammans för de som vill. Finns micro i hallan om man vill värma egen mat.

Plats:
I hjällsnäshallen A-hall i Gråbo.

 
Anmälan:
via denna länken senast söndag 5 juni: Länk till anmälan